Kumpulan Carita Iseng

“Carita Budak Sakola”

“Barudak kahareup saurang2, saur bu Guru ka murid2, caritakeun pagawean bp anjeun”, Murid2 nyaritakeun pagawean bp na sewang2an, aya nu pagawe kantor, wiraswasta, jsb.” pas bagian si Udin… Sok udin anjeun gera ka payun, caritakeun pagawean bp anjeun!!!, “bu bapa abdi mah damel na ge di CV Ijroil”, … bu guru colohok bari pok “naha udin siga parusahaan Malaikat wae”.. “eh gening ibu uninga”, ibu kenal ka pun bp, “lain kitu udin, naha ngaran perusahaan teh siga ngaran Malaikat”. “da leres bu, malihan pun bp Direktur Operasional na alias Tukang gali kubur bu??????”

“TErasanna”

“Udin atuh ari kitu mah, bp anjeun teh gaduh rekanan gawe???, sumuhun saur pun bp mah pami teu lepat CV. Modhar Jaya, clien na teh jalmi2 prustasi diantawisna nu putus cinta, ah pokokna sajabana ti eta weh bu.?????

3 Komentar

  1. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely useful and it has helped me out loads. I’m
    hoping to give a contribution & help different customers like
    its aided me. Good job.

  2. Assalamu ‘alaikum wr.wb.
    Salam kenal, sim kuring salah sawios tamu ka blog ieu, hatur nuhun artikel2 na sararae. seueur ngabantosna kana wawasan sim kuring dina saga widang.
    Mung punten aya hiji kahanjakal, sim kuring ningal aya menu “Carseung” , rada ngahuleng naon eta teh, saparantos dibuka nyaeta Carita Iseung, hanjakalna naha kecap “iseng” diseratna “iseung”, janten sapertos nyebat peuteuy, seureuh, Kecap iseng mah diaosna sapertos nyebat seseg, lebet sst.
    Punten sanes mamapatahan nojay ka meri, mung supados katingalna raos.
    Hatur nuhun

    • Alhamdulillah hatur nuhun pisan asupanna, sim kuring te diedit hela, kawitna nupenting dipidamel hela, pami aya kalepatan kantun diedir, eta carita tos lamiii pisan, kuring ge hilap Ju iraha nyeratna. Sakali deui hatur nuhun


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s